Duurzaamheid

“Een ontwikkeling die voorziet in de behoeften van de huidige generatie zonder de behoeftevoorziening van toekomstige generaties in gevaar te brengen.”

Dat is de definitie van duurzaamheid. Een mooie omschrijving op zich, maar wat betekent dit voor de klimaattechniek?

Een klimaat in balans

In balans komen. Een term die in veel verschillende gebieden past, zo ook op het gebied van binnenklimaat. Een gebalanceerd binnenklimaat – thuis of op het werk – is belangrijk voor onze gezondheid en welzijn. Klimaatbalans zorgt voor deze balans in onder andere woningen, woongebouwen, kantoren, winkels, scholen en zorginstellingen.

De garantie voor een optimaal bedrijfsgebouw

Een zakelijke onderneming streeft naar een stabiel en gezond binnenklimaat. Het is de garantie voor een optimaal gebruik van het bedrijfsgebouw. Als ruim 14 jaar hebben wij ervaring in een optimaal klimaat voor ondernemingen en particulieren. Wij begrijpen als geen ander dat een vergaderzaal een ander werkklimaat vereist dan een productieruimte. Daarom verlenen wij voor iedere bedrijfsruimte afzonderlijk advies.

Rendabel op lange termijn

In het adviseren van een oplossing kijken we verder dan de aanschafkosten van een nieuwe installatie. We nemen de kosten en opbrengsten over de hele gebruikstermijn in ogenschouw. Zo bent u er zeker van dat u de beschikking krijgt over de meest rendabele oplossing op de lange termijn.


Een advies op maat

Met de afbouw van het gebruik van aardgas, is de warmtepomp steeds vaker een oplossing in woningen en bedrijven. Ook hiervoor geven wij een onafhankelijk advies. In combinatie met zonnepanelen en warmtebronnen ontwikkelen wij een duurzame installatie, waarbij wij ook de subsidies op de installaties meenemen. Subsidies zijn belangrijke onderdelen voor de investeringsbedragen. Een advies van Klimaatbalans bestaat uit een op maat gemaakt plan voor een duurzame installatie inclusief advies over subsidie en investeringsbedragen