Ga nu aan de slag bij Klimaatbalans

Kom werken bij Klimaatbalans

De klimaatsector is snel aan het groeien, net als Klimaatbalans. Wil jij ook de kans krijgen om door te kunnen leren tijdens het werken? Het meeste mogelijk, uit je carrière te halen en een gelijkmatig klimaat voor iedereen realiseren? Lees dan verder.


Missie en visie

Wij streven ernaar om een evenwichtig klimaat voor iedereen te realiseren, met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Onze missie is het streven naar het voorzien van al onze klanten van hoogwaardige en energiezuinige oplossingen die bijdragen aan het behoud van een evenwichtig klimaat. Wij bieden advies, ontwerp, installatie en onderhoud van deze kostenefficiënte toepassing voor klimaatbeheersing.

Wij, als Klimaatbalans streven ernaar ons te onderscheiden op de markt door ons specialisme op het gebied van montage, service en onderhoud van de airconditioninginstallaties en duurzame verwarmingssystemen, zoals de warmtepompen. Daarom werken wij uitsluitend met de leveranciers die voldoen aan onze hoge standaarden op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Wij kiezen bewust voor A-merken die op dezelfde lijn liggen wat betreft onze visie.

Om de hoogste kwaliteit te waarborgen bij Klimaatbalans selecteren wij onze medewerkerkers op basis van hun vaardigheden, kennis en de mate waarin ze aansluiten op de missie en visie van Klimaatbalans. Er wordt enorme waarde gehecht aan een goede samenwerking en de kracht van ons team bij Klimaatbalans.

Transparantie en eensgezindheid zijn belangrijke aspecten van de manier waarop wij handelen. Wij hanteren duidelijke normen en waarden, evenals huisregels, waardoor we op een ethische en verantwoorde manier met onze klanten, medewerkers en leveranciers omgaan. Deze manier van werken draagt bij aan een duurzame samenwerking en is de basis van onze relaties.

Iets waar wij altijd naar streven is verbetering in onze werkzaamheden. Creativiteit, innovatie en oplossingsgerichtheid zijn belangrijke pijlers in onze constante groei als bedrijf. Het zoeken naar nieuwe mogelijkheden technologieën en de kwaliteit van onze diensten te verbeteren, en zo de behoefte van de klant te voldoen.

Het team van Klimaatbalans

Om de hoogste kwaliteit te waarborgen bij Klimaatbalans selecteren wij onze medewerkerkers op basis van hun vaardigheden, kennis en de mate waarin ze aansluiten op de missie en visie van Klimaatbalans. Er wordt enorme waarde gehecht aan een goede samenwerking en de kracht van ons team bij Klimaatbalans.

De samenwerking die wij willen opbouwen zijn gericht op het opbouwen van duurzame relaties, wij streven naar wederzijds begrip vertrouwen en respect in alle relaties, met onze medewerkers, leveranciers en klanten.

Wilt U nou altijd de mogelijkheid hebben om door te kunnen leren? Klimaatbalans is een officieel leerbedrijf en biedt de medewerkers de kans om vakbekwame monteurs op te leiden tot specialist. Door de mogelijkheid om de medewerkers van Klimaatbalans constant op te leiden zal Klimaatbalans altijd op de hoogte zijn van eventuele innovatie en draagt zo bij aan de verbetering, van de producten en diensten, bij Klimaatbalans.

Wat zoeken wij?

Beschik jij over de vaardigheden die wij zoeken? Wij zoeken enthousiaste professionals op het gebied van klimaattechniek. Klimaatbalans biedt zijn medewerkers aan om door te groeien tot specialist en zo altijd bij te blijven met de constante innovatie, zo kan de medewerker zich altijd beteren en nieuwe dingen leren.

Ben jij communicatief sterk, helder en klantvriendelijk? Buiten een goede communicatie zoeken wij iemand die oog heeft voor de belangen van de opdrachtgevers en teamleden. Er wordt verwacht dat je snel en juist kan handelen bij onverwachtse gebeurtenissen, je kun dan ook snel technische stappen uitwerken.

Je bent handig met Excel en kunnen werken met Syntess is een pluspunt, cijfermatig, technisch en commercieel.

Klimaatuitdagingen zijn complex, wat samenwerking en doorzettingsvermogen essentieel maakt. Met jou inzet en passie kun je bijdragen aan een duurzamere toekomst, hier bij Klimaatbalans.