Kantoren


Comfortabel binnenklimaat voor kantoren verplicht per 2023


Steeds meer bedrijven willen van het gas af. En alle kantoren móeten voor 2023 naar een energie-index van 1,3 of beter, zo verplicht het Bouwbesluit.Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek! Ons enthousiaste en professionele team van adviseurs, staat daarvoor dagelijks voor u klaar.

Meer informatie

Meer informatie over onze duurzame klimaat systemen voor kantoren? Neem contact met ons op!

Klimaatsystemen met meerwaarde


Een goed binnenklimaat op kantoor is vandaag de dag erg belangrijk. Als het binnenklimaat op kantoor niet goed is, kan dit leiden tot gezondheidsklachten. ‘ Binnenklimaat ‘ is een behoorlijk breed begrip. Het klimaat in een ruimte wordt beinvloed door een zestal factoren, te weten: de temperatuur, luchtsnelheid, luchtkwaliteit, luchtvochtigheid, licht en uitzicht. Eventueel kan geluid hier ook nog aan worden toegevoegd. De beoordeling van deze factoren samen maakt het binnenklimaat. Adviseurs van Klimaatbalans helpen u hierbij graag en geven een concreet advies. Vraagt u zich af of het binnenklimaat op uw kantoor in orde is, of wilt u het binnenklimaat verbeteren? Neem dan contact met ons op.

Comfort voor elk kantoor


Opdrachtgevers houden niet van wachten. Daarom reageert onze organisatie snel op jouw vragen met een gedetailleerde systeemofferte. Inclusief een overzicht van het benodigde componenten, een schema voor het koeltechnische leidingwerk én een inschatting van het benodigde aantal uren. Ook met onafhankelijke gelijkwaardigheidsverklaringen en kant-en-klare bestekteksten ondersteunen we het reken- en schrijfwerk. Met Klimaatbalans voorzie je je klanten met hun kantoren en andere utiliteit niet alleen van de kwaliteit en betrouwbaarheid van een internationaal A-merk, maar profiteer je zelf ook van veel gemak.