SERVICE & ONDERHOUD

Voor het goed functioneren van uw installatie is regelmatig onderhoud en inspectie belangrijk. Klimaatbalans verzorgt dit met een gemotiveerd team van specialisten waarmee u verzekerd bent dat het onderhoud van uw installatie in goede handen is. Wij zorgen dat uw installatie voldoet aan alle wetgevingen zoals b.v. de F-gassen regelgeving. Een goed onderhouden installatie heeft bovendien een langere levensduur én is energiezuiniger. Met het Klimaatbalans onderhoudscontract bent u verzekerd van een installatie in topconditie.

klimaatbalans

 • Mocht uw installatie toch defect raken of niet goed functioneren dan staat ons serviceteam klaar om de noodzakelijke reparaties vakkundig uit te voeren. Bel onze servicedienst op het centrale telefoonnummer; 0348- 434934

  Of mail onze service afdeling, e-mailadres: service@klimaatbalans.nl

  Systemen verplaatsen en verwijderen

  Naast installeren demonteren en verplaatsen wij ook bestaande airconditioning- of warmtepompsystemen. De airconditioning- of warmtepompsystemen worden op een verantwoorde wijze afgevoerd en vernietigt. Verder verlenen wij ook F-gas service voor niet-erkende installateurs.

  Snelle reactietijd

  Altijd gegarandeerd kwaliteit

  Tevreden klanten

  Waarborgen veiligheid