Waarom werken voor Klimaatbalans

Aan de slag bij Klimaatbalans

Wij zorgen voor een stabiel binnen klimaat door heel Nederland, door het plaatsten van koeltechnische installaties. Ook specialiseren wij ons in airconditioning, klimaattechniek en warmtepompen. Klimaatbalans is sinds 2004 door heel Nederland een stabiel klimaat aan het realiseren door het instaleren van airconditioning of warmtepompsystemen en het onderhouden hiervan.  Wij zijn binnen verschillende branches actief.  Van kantoorruimte tot hotel. Kwaliteit en duurzaamheid gaan bij ons hand in hand. Wilt U daar deel van uit maken, lees dan verder.


Binnen klimaat

Een gebalanceerd binnenklimaat is van cruciaal belang voor de gezondheid en welzijn van mensen, of dit nu thuis of op werk is. Het handhaven van klimaatbalans draagt bij aan het produceren van de juiste omgeving in kantoren en woningen. Elk gebouw, kamer en klant heeft specifieke behoeften als het gaat om een optimaal binnenklimaat. Daarom verleent Klimaatbalans voor iedere ruimte en bedrijfsruimte afzonderlijk advies., zodat er aan specifieke eisen kan worden voldaan.

Duurzame toekomst

Klimaatbalans wilt met de koeltechnische installaties een evenwicht bereiken tussen koeltechnische behoeften van de samenleving en het minimaliseren van de impact op het klimaat en het milieu. Wij als bedrijf willen de negatieve impact verminderen door gebruik te maken van milieuvriendelijkere alternatieven en technologieën.

Door advies, ontwerp, installatie en onderhoud van kostenefficiëntie klimaatbeheersing toepassingen aan te bieden, kunnen wij als bedrijf een positieve bijdragen leveren aan het verminderen van de impact op het milieu en het creëren van een duurzame samenleving. Door de samenwerking met de opdrachtgevers kunnen wij hun ecologische voetafdruk verkleinen en tegelijkertijd zorgen wij voor een comfortabel binnen klimaat.

Wat wilt Klimaatbalans bereiken?

Door ons te specialiseren in montage, service en onderhoud van airconditioninginstallaties en duurzame verwarminssystemen, doelen wij als bedrijf erop om ons te kunnen onderscheiden van de rest op de markt. Klimaatbalans werkt ook enkel met leveranciers die voldoen aan het bedrijf zijn hoge eisen op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit.

Door de bewuste keuze voor gebruik van A-merken laten wij als bedrijf zijnde zien dat we waarde hecht aan betrouwbare en duurzame oplossingen voor de klanten. Dit geeft klanten het vertrouwen dat ze bij Klimaatbalans hoogwaardige producten en diensten kunnen verwachten.

Voor ons is het belangrijk dat er transparant gehandeld wordt en de medewerkers op een ethische en verantwoorde manier omgaan met de klanten, medewerkers en leveranciers. Door op deze manier om te gaan met de klanten, medewerkers en leveranciers vormt het een goede basis van de relaties en bevorderen er duurzame samenwerkingen.

Werkmogelijkheden

Voldoe jij aan de technische vaardigheden die wij zoeken, dan hebben wij jou veel te bieden. Bij Klimaatbalans werken wij met de beste fabrikanten en willen wij ons continu verbeteren. Wij bieden onze medewerkers de kans om van een vakbekwame medewerker naar een specialist te gaan door middel van de door leer kansen die wij aanbieden. Klimaatbalans is altijd op de hoogte van innovatie in de klimaattechniek en weet deze innovaties toe te passen op een level van expertise. Voor eventuele mogelijkheden voor een opleidingstraject tot klimaattechniek specialist ben je altijd welkom. Onze klanten en medewerkers staan centraal in al onze activiteiten, en we erkennen hun waarde als fundament voor ons succes.

Als gewaardeerde werknemer bij ons bedrijf ben jij een essentieel onderdeel van het succes bij Klimaatbalans en kan jij ons helpen onze doelen te realiseren. Jouw bijdrage aan het produceren van een stabiel binnen klimaat en het streven naar een duurzame toekomst wordt met open armen verwelkomd. Klimaatbalans heeft een stimulerende werkomgeving, ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. De medewerkers van Klimaatbalans zijn een hecht team dat samenwerkt om het beste resultaat mogelijk te behalen.

Is klimaattechniek nou een beroep waar jij je in thuis voelt en lijkt het je wat om deel uit te maken van het team van Klimaatbalans en samen onze doelen te realiseren? Neem dan vooral contact met ons op!